Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Tudástár

A naviter TUDÁSTÁR-at azért hoztuk létre, hogy a vitorlázáshoz kapcsolódó praktikus és hasznos termékek információihoz egy helyen hozzáférhess. A manuális és elektromos vitorla betekerőktől, a GORI Propelleren és az orrsudáron át a legújabb újdonságokig mint például a Seldén 2023-as új generációs ART (Assymetric Rib Technology) csörlői. A termékeket egy-egy nagyobb témában összefűzött anyagban találod, ahol rengeteg hasznos információt megtudhatsz a hajós és vitorlás alkatrészekről.

Itt a hajózás és vitorlázás szenvedélye találkozik a legkorszerűbb technológiával és innovációval! Olyan témakörökbe és termékekbe nyerhetsz betekintést, amelyek nemcsak a vitorlázás élményét emelik magasabb szintre, de megtudhatod azt is, hogy mi áll a legfrissebb fejlesztések mögött.

A naviter webshop kínálata magába foglalja a legújabb és legkiválóbb alkatrészeket, melyek tervezése és használata kiemelkedő súlymegtakarítást, nagyobb biztonságot és sebességnövekedést eredményezhet a hajódnak. Mindegy, hogy épp egy új hajódhoz keresel felszerelést, vagy régi vitorlásodat szeretnéd felfrissíteni, mi mindenben tudunk segíteni!

Ismerd meg a legújabb rendszereket, melyekkel optimálisabb szélkihasználást és magabiztosabb hajózási élményt biztosíthatsz. Mindezt olyan szakértővel a háttérben, aki a saját tapasztalatai alapján ismeri a vitorlázás örömeit, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei számára a legjobb és leginnovatívabb termékeket kínálja.

Fedezd fel velünk a hajózás új dimenzióit, és élvezd a víz nyújtotta szabadságot a legkorszerűbb felszerelésekkel és technológiákkal!

HA A NAVITERT VÁLASZTOD AZ EREDMÉNY: KÉNYELMESEBB, GYORSABB, BIZTONSÁGOSABB ÉS IZGALMASABB VITORLÁZÁS!

 

     SELDÉN ART CSÖRLŐK: a Seldén csörlők legújabb generációja, tudj meg többet itt.

 

     SELDÉN E40i CSÖRLŐK: elektromos Seldén csörlők, tudj meg többet itt.

 

Seldén, FURLEX 20S, 30S, 40S: manuális Furlex orrvitorla / fock betekerő rendszer, fockroller     FURLEX 20S, 30S, 40S: manuális Furlex orrvitorla / fock betekerő rendszer, tudj meg többet itt.

 

Seldén, FURLEX 50S: manuális Furlex orrvitorla / fock betekerő rendszer, fockroller     FURLEX 50S: manuális Furlex orrvitorla / fock betekerő rendszer, tudj meg többet itt.

 

Seldén, FURLEX 104S, 204S, 304S, 404S: manuális Furlex orrvitorla / fock betekerő rendszer     FURLEX 104S, 204S, 304S, 404S: manuális Furlex orrvitorla / fock betekerő rendszer, tudj meg többet itt.

 

Seldén, FURLEX motor meglévő manuális betekerőhöz (RETROFIT)     FURLEX motor meglévő manuális betekerőhöz (RETROFIT), fock betekerő rendszer, tudj meg többet itt.

 

     FURLEX electric, elektromos fock betekerő rendszer, tudj meg többet itt.

 

Seldén, CXe 25, CXe 45, elektromos Code 0 betekerő rendszerek      CXe 25, CXe 45, elektromos Code 0 betekerő rendszerek, tudj meg többet itt.

 

Becsukódó Gori propeller,  hajócsavar vitorlás hajóra, hajótuning     Becsukódó Gori propeller, tudj meg többet itt.

 

Seldén orrsudár, bowsprit - adatok, méretek és egyéb technikai információk     Alumínium és karbon orrsudár, tudj meg többet itt.

 

     Rúdalba - rodkicker - merev alba, tudj meg többet itt.