Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Code 0 betekerő

A Code 0 egy univerzálisan használható orrvitorla. Ha forgolódós, gyenge szélben versenyzünk vele sokat segíthet, főleg túraversenyeken lehet meghatározó az előny, amit egy ilyen vitorlával elérhetünk. 

A Code 0 egy napról-napra egyre népszerűbb, könnyű, lapos vitorla, ami lehetővé teszi a hajó számára, hogy gyenge szélben, éles menetben a lehető legnagyobb sebességet érje el. A hangsúly a gyenge szélen van, ami elég gyakori a Balatonon. Ezt a vitorlatípust 8 csomós szélig használjuk. A Balatonon is népszerű túraversenyek és nagyobb családi kirándulások is megkövetelik a jelenlétét szinte minden hajótípuson. Beállítása nem kifejezetten nehéz, nem igényel túl nagy tapasztalatot. A könnyen kezelhető vitorlák közé tartozik, manőverezhetőségi előnyt és sebességtöbbletet jelent minden vitorláson.

Legkényelmesebben pedig a Seldén Code 0 betekerőivel kezelhető, válaszd akár a manuális akár az elektromos változatot!

A Seldén CX - manuális Code 0 betekerő rendszereit a korlátcsigákon átvezetett végtelenített kötéllel lehet működtetni. A betekerő kötél a "double fearlead"-en (dupla korlát-kötélvezetőn) keresztül kerül a cockpitba vezetésre, ahol egy forgó seklis, siklócsapágyas (PBB50 vagy PBB60) violin csiga dupla kötélfogóval biztosítja. 

Ha pedig a hajódon elektromos Code 0 betekerő rendszer - CXe 25 vagy CXe 45 van, szinte csak a vitorlázás örömteli részével kell törődnöd. A nyomógombos kezelhetőség nyújtotta kényelem garantálja a könnyed vitorlázás élményét. Betekerheted úgy a vitorlát, hogy a cockpitet sem hagyod el! A kényelmes vitorlakezelés egy új dimenzióját nyitja meg előttünk!

 

Rendezés:

CXe 25 OD betekerő motor

1.763.790 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-18

CXe 25 TD betekerő motor

1.763.790 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-28

CXe 45 TD betekerő motor

1.873.990 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-30