Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Kötél, kötélmenedzsment, csörlő, fender és kikötőbika

Kiváló minőségű Armare Ropes vitorlás hajó kötelek, kötélvezetésre kifejlesztett szerelvények, a Seldén legújabb ART (Assymetric Rib Technology) csörlői, kikötőbikák és az Outils Océans prémium fenderei találhatóak meg ebben a kategóriában.

Ezek a termékek garantáltan kiváló teljesítményt nyújtanak vitorlázás közben. A prémium anyagokból készült vitorlás felszereléseink magas szintű tartósságot, megbízhatóságot, könnyű kezelhetőséget biztosítanak. 

Kínálatunkban többféle felhasználásra, méretben és színben találsz Armare Ropes köteleket. Az Armare Ropes kötél a legjobb választás a hajódra, bármilyen kötélzetről is legyen szó! Ezek a kötelek versenyeken tesztelve születtek és a legjobb technikai újítások alapján kerültek finomításra. Ezt válaszd, ha elkötelezett vagy a nagy teljesítmény, a minőség, tartósság és biztonság mellett!

Azokat a szerelvényeket, melyek a kötelek rögzítésére vagy vezetésére szolgálnak a hajón, soroltuk a kötélmenedzsment alkategóriába. Itt megtalálod a stppereket, rugós klemeket, farkasfogakat, kötélterelőket, kötélvezetőket, forgó klemeket, kötélvezető gyűrűket, kikötőbikákat és kötézsákokat is. 

A Seldén csörlők 2023 év végén megjelent legújabb generációját is itt találjátok. Ez a csörlő kevesebb rátekert kötélkörrel is hatékonyan működik, segítségével egy laza vitorlát is könnyen lehet húzni az önfelszedőn keresztül is, használata során a kötél a vitorla kiengedésekor finoman és hangtalanul mozog, a legnehezebb körülmények között is biztosan tart, ugyanakkor kioldható, felülete kíméletes a kötélhez, könnyen felszerelhető és szervizelhető, kézi változata egyszerűen alakítható át elektromos működésűvé.

Az Outils Océans pontoon fender kiváló minőségű, strapabíró és megbízható védelmet nyújt hajód számára a kikötőben. Magas minőségű anyagokból készül, ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a víznek. Ezt a fendert nem a hajó oldalához rögzítve kell használni, hanem a saját kikötőhelyedre tudod felszerelni, így minden kikötésnél védelmet nyújt hajód számára, anélkül hogy plusz feladatod lenne vele az egyszeri felszerelésen és éves karbantartáson kívül. Egyszerűen rögzíthető, kialakításának és a hosszúkás lyukaknak köszönhetően a kikötőhelyhez igazítható.

 

Rendezés:

Kötélvezető gyűrű, többféle méretben

5.590 Ft -tól
Gyártó: Seldén
Cikkszám: SZUL_KOTELVEZETO_GYURU

Deck forgó klem, 38 mm

74.990 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 433-401-01R