Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Rúdalba - rodkicker

A Seldén világhírű tervezési és mérnöki képességei a vitorlás hajó szerelvények gyártása terén csúcsosodnak ki. Az egyik igazi kényelmi termékük a Rodkicker, mely egy merev, rúdalba rendszer.

Alapvetően négyféle kategóriában érhető el (Type 05, 10, 20, 30). Mindegyik kategória alap terméke a gázrugó nélküli változat. A további változatok, standard vagy hosszított méretben és normál, erős vagy extra erős kivitelben érhetőek el. Webshopunkban az összes létező termék elérhető, de nem minden kategória terméke létezik mindenfajta variációban!

Jó ha tudod, hogy minden Seldén gázrugó nélküli rúdalba utólag könnyen felszerelhető, kiegészíthető gázrugóval!

Igazi kényelmi termék, bár sokan úgy gondolják, igazán versenyhajókon van csak helye, mert nagy szerepe van a vitorla finomhangolásában, így a sebesség növelésében is. Mi pedig úgy gondoljuk, hogy a rodkicker a biztonságos vitorlázás egyik alapvető szerelvénye! Ha szeretnéd megtudni milyen további előnyei vannak, kattints ide.

Az itt található pdf minden fontos információt tartalmaz, böngészd át és írj nekünk! Ahhoz, hogy a Te hajódhoz legjobban passzoló rendszert választhassuk ki, biztosítjuk számodra szakmai segítségünket is. Kérünk, hogy e-mailben (info@naviter.hu) küldd el nekünk érdeklődésedet a hajód legfontosabb paramétereivel együtt.

Rendezés: