Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Seldén PSU és Control pack rendszerek

Ahhoz, hogy a vitorlás hajódon használni tudd a Seldén elektromos rendszereket, például az elektromos vitorla betekerőket vagy elektromos csörlőket két termékre biztosan szükséged van. Az egyiket csak egyszer kell megvásárolnod, ez a "PSU"/tápegység, a másik pedig a termékenként speciálisan kialakított "Control pack"/vezérlőcsomag, mely tartalmazza például a specifikus kábeleket és nyomógombokat is.

A PSU/tápegység csomagját úgy képzeld el, hogy tartalmaz egy SEL-Bus terminált is. A SEL-Bus egy intelligens kommunikációs rendszer, mely érzékeli az elektromos rendszerek terhelését, ez alapján maximalizálja a biztonságos keretek között elérhető legnagyobb hatékonyságot. 

A Seldén tápegység (PSU) és a SEL-Bus rendszer bármikor bővíthető extra meghajtóegység(ek)el, megfelelő vezérlőcsomag hozzáadásával, például ha rendelkezel CXe betekerővel és szeretnél egy új 3 sebességes elektromos csörlőt is, akkor nem kell új PSU-t vásárolnod, elegendő az elektromos csörlő "Control pack"-ját megvásárolni. Tehát a SEL-Bus telepítését követően, a későbbiekben akár további eszközöket is csatlakoztathatsz rajta keresztül. A 42 V-os kimenet lehetővé teszi kisebb keresztmetszetű kábelek (6 mm2) használatát is.

A PSU/tápegység kezdőcsomagokból kétféle létezik a 12 vagy 24 V-os bemenetű. Mindkét termék kimenete: 42 V.

Control pack/vezérlőcsomagok elérhetőek:

CXe25 & CXe45 Code 0 betekerőkhöz

- elektromos FURLEX rendszerekhez: 200/204, 300/304, 400/404

- SMF (Synchronise Main Furling) rendszerekhez

- E40i csörlőkhöz

3-sebességes ART elektromos csörlőkhöz

Rendezés: