Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Smart sailing, hajótuning

Ebbe a kategóriába soroltuk azokat a vitorlázáshoz kapcsolódó termékeinket, melyek a vitorlázást kényelmesebbé tehetik vagy olyan egyedi  technológiával rendelkeznek, melyektől a hajód még gyorsabb lehet. Igazi "okos" eszközök, melyek nem feltétlenül digitálisak vagy elektromosak, de egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően segítenek a hajód csúcsteljesítményének elérésében.

A következő termékeket ajánljuk figyelmedbe:

A GORI Propeller a becsukódó és egyedi gyártású hajócsavarok teljes választékát kínálja világszerte, melyek a vitorlázás élményét egy újabb szintre emelik. Az összecsukással minimálisra csökkenthető ellenállása mellett kiváló fékezőereje is felülmúlhatatlan a propeller egyedi kialakításának köszönhetően. Nézd meg a becsukódó propeller kínálatunkban szereplő modelleket! Ha a hatékonyságot és a kevesebb vibrációt keresed, akkor ne keress tovább, megtaláltad!

FURLEX - elektromos orrvitorla / fock betekerő rendszerek: a Furlex évtizedek óta megkönnyíti az életet a fedélzeten. Tudtad, hogy a legnagyobb darabszámban eladott vitorla betekerő a világon? Ha egyszer kipróbáltad, semmi másra nem vágysz majd Te sem! Webshopunkban az összes elektromos Furlexet megtalálod, mellyel a fock betekerés gyerekjáték. Csupán a vezérlő gombokat kell kezelned.

CXe 25 és CXe 45 elektromos Code 0 betekerő rendszerek: ha a hajódon elektromos Code 0 betekerő rendszer van szinte csak a vitorlázás örömteli részével kell törődnöd. A nyomógombos kezelhetőség nyújtotta kényelem garantálja a könnyed vitorlázás élményét. Betekerheted úgy a vitorlát, hogy a cockpitet sem hagyod el...

Elektromos genakker betekerő rendszerek:

Elektromos nagyvitorla / gross betekerő rendszerek:

Garmin Surround View kamerarendszer - 360 fokos látószögű kamerarendszer: egy nagy látószögű kamerarendszer, amely lehetővé teszi számodra, hogy 360 fokos nézetben lásd a hajódat. A rendszer 6 kamerából áll, amelyeket a hajód különböző pontjaira lehet telepíteni. A képek összefűzve, egyetlen képernyőn jelennek meg. Nagy segítség lehet a dokkolásban, valamint az alacsony sebességnél történő manőverezés során, mivel a kameranézet segítségével könnyebben észlelheted az akadályokat.

 

 

 

Rendezés:

CXe 25 OD betekerő motor

1.691.290 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-18

CXe 45 OD betekerő motor

1.796.990 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-20

Verseny csörlőkar - Race GRIP, többféle méretben

71.390 Ft -tól
Gyártó: Seldén
Cikkszám: SZUL_CSORLOKAR_VERSENY