Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Fizetés, szállítás

 

FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS

A megrendelést követően minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza többek között a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, a szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.

Fizetési módok: 

 

  • bankkártyás fizetéssel, a megrendelés során a Webáruház erre szolgáló felületén, vagy személyes átvétel esetén a helyszínen.
  • átutalással, a Szolgáltató MagNet Bank Zrt.-nél vezettet 16200247-10013766-00000000 számú bankszámlájára történő utalással.
  • utánvéttel, készpénzben vagy bankkártyával, kiszállítás esetén a futárnál a termék átvételével egyidejűleg. Utánvét esetén bruttó 600 Ft utánvét összeg fizetendő.
  • készpénzes fizetéssel, a személyes átvétel esetén a helyszínen.

 

Szállítás: 

A szállításra vonatkozó szabályok magyarországi kiszállításra vonatkoznak. Amennyiben külföldre rendelnél tőlünk, vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön.

A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

Ha a kiszállítás futárral, a Shoprenter GLS Go futárszolgálat közreműködésével történik: a kiszállítás költsége egy magyarországi címre, 10 kg-os csomagsúlyig bruttó 2190 forint. Amennyiben a rendelt termékek súlya meghaladja a 10 kg-os határt, úgy fenntartjuk a jogot arra, hogy egyedi szállítási díjat határozzunk meg a megrendelt termékek házhozszállítására vonatkozóan. Ebben az esetben a megrendelés feladása előtt tájékoztatunk a szállítási díj mértékéről. A szállítási díj függ a csomagok számától, a csomagok terjedelmétől és súlyától illetve értékétől.

Ha a kiszállítás futárral, az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat közreműködésével történik: a kiszállítás költsége egy magyarországi címre, 10 kg-os csomagsúlyig bruttó 2590 forint. Amennyiben a rendelt termékek súlya meghaladja a 10 kg-os határt, úgy fenntartjuk a jogot arra, hogy egyedi szállítási díjat határozzunk meg a megrendelt termékek házhozszállítására vonatkozóan. Ebben az esetben a megrendelés feladása előtt tájékoztatunk a szállítási díj mértékéről. A szállítási díj függ a csomagok számától, a csomagok terjedelmétől és súlyától illetve értékétől.

Lehetőség van személyes átvételre, melynek helyszíne Balatonfüred. Személyes átvétel esetén a pontos helyszínt és időpontot a megrendelést követően egyeztetjük Veled.

Nagyobb volumenű megrendelések esetén a szállítást előre egyeztetett időpontban, személyesen végezzük. 

A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 12 munkanap. Ez alól kivételt képezhetnek a kiemelt időszakok, ebben az esetben előzetesen egyeztetünk Veled a kiszállítás várható időpontjáról.  

A GLS - Shoprenter Go házhozszállítási szolgáltatásán belül rugalmas a kézbesítés (Flex Delivery Service), mely több kézbesítési kísérletet is magában foglal. A csomag feladásakor e-mailben értesít Téged a GLS, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, SMS és e-mail értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre részedre. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, vagy személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontra.

Az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat  a rendelésed állapotáról, a kiszállítás (átvétel) várható időpontjáról, illetve a teendőkről folyamatosan, e-mail és SMS útján tájékoztat. Az e-mailben megadott linken keresztül nyomon követheted csomagodat.