Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Elektromos betekerő

Ebben a kategóriában egy csokorba szedtük össze az elektromos vitorla betekerő rendszereket, melyekkel a vitorlázás igazán gondtalan és kényelmes lehet. Ha szeretnél további részleteket is megtudni egy-egy rendszerről, csak kattints a linkekre, vagy olvasd át a pdf-eket!

FURLEX - elektromos orrvitorla / fock betekerő rendszerek: a Furlex évtizedek óta megkönnyíti az életet a fedélzeten. Tudtad, hogy a legnagyobb darabszámban eladott vitorla betekerő a világon? Ha egyszer kipróbáltad, semmi másra nem vágysz majd Te sem! Webshopunkban az összes elektromos Furlexet megtalálod, mellyel a fock betekerés gyerekjáték. Csupán a vezérlő gombokat kell kezelned.

CXe 25 és CXe 45 elektromos Code 0 betekerő rendszerek: ha a hajódon elektromos Code 0 betekerő rendszer van szinte csak a vitorlázás örömteli részével kell törődnöd. A nyomógombos kezelhetőség nyújtotta kényelem garantálja a könnyed vitorlázás élményét. Betekerheted úgy a vitorlát, hogy a cockpitet sem hagyod el...

Elektromos genakker betekerő rendszerek:

Elektromos nagyvitorla / gross betekerő rendszerek:

Az itt található pdf-ek minden fontos információt tartalmaznak, böngéssz kedvedre és ha kérdésed van írj nekünk! Ahhoz, hogy a Te hajódhoz legjobban passzoló rendszert választhassuk ki, biztosítjuk számodra szakmai segítségünket is. Kérünk, hogy e-mailben (info@naviter.hu) küldd el nekünk érdeklődésedet a hajód legfontosabb paramétereivel együtt.

 

 

Rendezés:

CXe 25 OD betekerő motor

1.763.790 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-18

CXe 45 OD betekerő motor

1.873.990 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-20

CXe 25 TD betekerő motor

1.763.790 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-28

CXe 45 TD betekerő motor

1.873.990 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 545-455-30

Árbócszem, dead end bracket, többféle méretben

67.390 Ft -tól
Gyártó: Seldén
Cikkszám: SZUL_DEAD_END_BRACKET