Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Műszer, Garmin

A Garmin - mint a világ vezető lakossági navigációs eszköz gyártója - a 2000-es évek elején főként szabadtéri, hajós, illetve autós navigációs megoldásairól volt ismert. Ezen profilokat megtartva és napjainkban is fejlesztve, a hangsúly jelentős mértékben a sport- és fitnesz-készülékek, illetve okosórák felé tolódott. Ebben a kategóriában egyedülállóan széles termékpalettával rendelkezik, a legegyszerűbb sportórától a multisport órákig. Emellett jelentős fejlődésen mentek keresztül a hajós-készülékek, navigációk, halradarok is, egyre szélesebb kört elérve. Az utóbbi években a Garmin a luxus órák kategóriájában is megjelent, jelenleg ezen termékkör prémium anyaghasználattal rendelkező – ugyanakkor a csúcskategóriás sportórák tudását és további különleges szolgáltatásokat is biztosító – családja a Marq sorozat. 

A Garmin mottója: "Minden nap egy lehetőség az innovációra, és egy esély a tegnap legyőzésére..."

 

Rendezés:

QUATIX 7 BASE

251.990 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02540-61

GWIND WIRED COMPLETE szélmérő

267.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-01227-00

QUATIX 7X SOLAR EDITION

431.990 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02541-61

GWIND RACE COMPLETE szélmérő

581.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-01228-00

FUSION RA210 HAJÓS FEJEGYSÉG

190.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02250-00

A készülékek hardveres fejlesztése mellett a Garmin a háttérfunkciókra is komoly figyelmet fordít: folyamatosan bővülnek a Garmin Connect (online edzésoldal) szolgáltatásai, de az utóbbi időben számtalan új funkció is érkezett az órákba épített zenelejátszótól a GarminPay-en (érintésmentes fizetés) át az okostelefonon futó különféle háttéralkalmazásokig (Connect IQ, Explore, ActiveCaptain). 

A Garmin kínál olyan vitorlázásra specializálódott eszközöket is, amelyek segítenek a vitorlázóknak az optimális irány és sebesség meghatározásában. Ezek közé tartoznak a szélmérők, chartplotterek, autopilot rendszerek, amelyek tájékoztatják a hajósokat az aktuális szélirányról és -erősségről, a hajó sebességéről, az időjárás-előrejelzésekről és a víz hőmérsékletéről is, meghatározzák a hajó pozícióját és segítenek az optimális útvonal megtalálásában.

A Garmin eszközei segítenek Neked, hogy, hatékonyabban navigálj, jobban élvezd a sportot és még nagyobb biztonságban érezd magad a vízen!