Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Manuális betekerő

Az S-sorozat a Seldén hagyományos, manuális orrvitorla / fock betekerő rendszere. A kötél meghúzásával működtetett és a fedélzet fölé szerelt S-sorozat évtizedek óta világszerte népszerű a vitorlásokon. Az évek során a termékpaletta folyamatosan bővült. Az S-sorozatot a FURLEX TD (Trough deck) termékeivel kiegészítve találod ebben a kategóriában. 

 A Seldén a:

- Furlex 20S-, 30S-, 40S-t kínálja dingikhez, jollékhoz és kisebb méretű katamaránokhoz,

- FURLEX 50S-t 18-26 lábas hajókhoz ajánlja,

- FURLEX 104S, 204S, 304S és 404S fock roller rendszereket a kategória "high-end"-jeként pozicionálja. Rengeteg variációban, kétféle készletben rendelhetőek, valóban a manuális orrvitorla / fockroller betekerő rendszerek csúcsát képviselik,

- FURLEX TD (Trough deck) fock roller rendszereket 204TD, 304TD és 404TD méretű szettekben kínálja, többféle terminállal, azoknak akik szeretik a rejtett megoldásokat és a nagyobb helyet a fedélzeten.

Ha szeretnéd maximálisan kihasználni a vitorlázás sport értékét is a manuális rendszereket ajánljuk.

Ráadásul bármikor dönthetsz úgy később, hogy elektromossá alakítod a manuális Furlex 104S, 204S, 304S és 404S rendszeredet!

 

Rendezés:

FURLEX zsír

7.690 Ft
Gyártó: Seldén
Cikkszám: 312-501

A FURLEX negyedik generációja világszerte referenciát jelent az orrvitorla / fock betekerő rendszerek terén! Különböző méretekben és típusokban kapható.Ha minket bízol meg a telepítéssel, természetes, hogy komplett segítséget nyújtunk a helyes üzemeltetéssel kapcsolatban is!