Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

SELDÉN - hivatalos magyarországi forgalmazója a naviter

SELDÉN - hivatalos magyarországi forgalmazója a naviter

A naviter Magyarország első számú Seldén forgalmazója!

A márkával karöltve mi is a vitorlázás rabjai vagyunk. A Te szenvedélyed a mi munkánk, küldetésünk pedig az, hogy még élvezetesebbé tegyük vitorlázásodat! Üdv a fedélzeten!

A Seldén üzleti filozófiája minőségi, rendszerszintű gondolkodásban, valamint az arra történő folyamatos törekvésben foglalható össze, hogy minden terméknél a lehető legjobb funkciót érje el. A tökéletesség keresése során egyetlen részlet sem elhanyagolható. Ez mindenre vonatkozik, az anyagválasztástól a termékek szigorú teszteléséig. A Seldén 1960 óta fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a vitorlázás iránti szenvedély és rengeteg tapasztalat beépüljön minden vitorlás szerelvénybe és alkatrészbe, aminek köszönhetően a Seldén a világ vezető vitorlás hajó szerelvény gyártójává vált. A svéd márka arra törekszik, hogy minden terméke a megbízhatóság, a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációját nyújtsa, lehetővé téve a vitorlázók számára, hogy a vízen már csak a vitorlák kezelésére és hangolására összpontosíthassanak. A hajógyártókkal és tervezőkkel világszerte közösen kifejlesztett termékek magukban hordozzák a Seldén azon törekvését, hogy minden körülmény között helytálló termékeket készítsenek. Így működik ez már egészen a 60-as évek óta.  A fa árbócok gyártásától mára eljutottunk a teljes vitorlakezelő rendszerekig, melyek mellett a legmodernebb vitorlás hajó szerelvények is megtalálhatóak a kínálatban. A szerelvényeket egytől-egyig gondosan tervezték, fejlesztették és gyártják szigorú minőség-ellenőrzési követelmények és a részletekre való odafigyelés mellett. 

Tudtad, hogy az új hajók nagy részét Seldén rudazattal szerelik? Nagy eséllyel a Te hajódon is Seldén árbóc és bumm van... Nálunk szerezheted be legkönnyebben a Seldén termékeket és alkatrészeket a Balatonon

A termékfejlesztés a Seldénnél soha nem áll meg! A manuális Furlex S-sorozata immár a 4. generáció az orrvitorla betekerő rendszerek sorában, élen járnak az elektromos vitorla betekerők (CXe, Furlex electric, SMF) és elektromos csörlők (E40i, E40) fejlesztésének terén is, csak hogy a legmodernebb termékeket említsük.

Rengeteg termékünk van, nálunk bármit megvásárolhatsz, böngészd át a kategóriákat! Ha valamit nem találsz írj nekünk és mi beszerezzük!

Itt pedig összeszedtük a leggyakrabban pótlandó vagy különösen hasznos alkatrészeket és termékeket!