Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Hajózás

Mindegy, hogy mi a célod, hajózás az Adrián vagy a Balatonon esetleg még több hal kifogása! A hajózáshoz kapcsolódó műszereink kiválasztásánál az volt a legfontosabb motiváció, hogy a legtöbbet hozhasd ki a vízen töltött idődből. A termékek között a következő termékcsoportokat találod:

- szélmérő: segítségével mindig pontosan tudhatod, hogy milyen sebességgel és milyen irányból fúj a szél. Használatával még biztonságosabbá teheted a hajódat.

- chartplotter: egy olyan elektronikus navigációs rendszer, amely egyesíti a GPS-t az elektronikus térképek megjelenítésének képességével, lehetővé téve a hajótulajdonos számára, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje vízi járműve helyzetét és mozgását a környező fizikai környezethez képest, a víz felett és alatt egyaránt. Segít az útvonal megtervezésében és a navigálásban is.

- autopilot: általában a hajó navigációs rendszerével van összekapcsolva, és számos szenzort használ, például GPS-t, iránytűt és sebességmérőt. Ezek a szenzorok folyamatosan figyelik a hajó pozícióját és állapotát. Az autopilot a kapott információk alapján képes automatikusan szabályozni a hajó kormányzását és hajtóművét, hogy az megtartsa a kívánt irányt és sebességet. Segítségével kényelmesebbé válik a hajózás.

- hajós kézi készülék: gyakorlatilag egy vízálló kézi számítógép, mely nem ázik be és nem is süllyed el vízbe esés esetén sem. Segít a a helymeghatározásban, a navigálásban és útvonal tervezésben is.

- kamera: strapabíró kialakítás és fokozott biztonság, ezt kapod az általunk kínált kamera rendszerektől.

- fusion hangrendszer: ha a vízen is a legkiválóbb hangzást keresed!

- hajós rádió / AIS: az AIS (Automatic Identification System - automatikus azonosító rendszer) egy olyan gyakorlati rendszer, amely megosztja a hajóra, annak helyzetére és haladási irányára vonatkozó információkat. Kínálatunkban hajós rádióval kiegészített AIS termékeket is találsz.

- radar: "Radio Detection and Ranging" rendszer egy olyan eszköz a hajókon, amely segít a navigációban és a biztonságos közlekedésben. A hajók radarjai különböző célokra használhatóak, például: távolság és irány meghatározása, hajók és tárgyak detektálása, időjárás követés, jelzési rendszer, csapadék észlelés. Növeli a biztonságot és lehetővé teszi a hatékonyabb közlekedést a vízen.

- halradar: segítségével a horgászok képet kaphatnak a víz alatti környezetről, beleértve a halak mozgását és az aljzatstruktúrákat is.

- szonár jeladó / panoptix: egy olyan eszköz vagy rendszer, amely ultrahangos hullámokat használ a víz alatti tárgyak észlelésére és helyzetének meghatározására. A szó eredetileg a "sound navigation and ranging" angol kifejezés rövidítése, ami hangvezérelt tájékozódást és távolságmérést jelent. A "Panoptix" egy a Garmin által gyártott hajózási technológia, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A Panoptix technológia lehetővé teszi, hogy valós idejű képet kapjunk a víz alatti környezetről.

- trolling motor: kifejezetten kisebb horgászhajókon használatos. Míg a hajó fő motorja általában nagyobb benzines motor, a trolling motor általában elektromos, és a hajó orrára vagy farára van felszerelve. A trolling motorral a hajó lassan és csendesen halad a vízen, anélkül, hogy zavarnák a halakat.

 

Rendezés:

GWIND WIRED COMPLETE szélmérő

267.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-01227-00

Garmin AIS™ 800

479.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02087-00

PANOPTIX PS30 SYSTEM

671.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-01284-00

GWIND RACE COMPLETE szélmérő

581.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-01228-00

FUSION RA210 HAJÓS FEJEGYSÉG

190.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02250-00

Garmin VHF 115I

191.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02096-01