Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Hajós rádió / AIS

A hajós rádiók és AIS készülékek elengedhetetlenek minden tengerész számára, hiszen segítenek a navigációban, a kommunikációban és a biztonság fenntartásában, kiváltképpen a tengeren. Ha szeretsz nagyobb tengeri utazásokra menni a hajóddal, vagy az Adrián használod a hajódat mindenképpen nagy hasznukat veheted!

A hajós rádió az egyik legfontosabb kommunikációs eszköz a hajón. Lehetővé teszi a kapcsolattartást más hajókkal, kikötőkkel és part menti hatóságokkal. A legújabb modellek számos funkciót kínálnak, beleértve a DSC (Digitális Szelektív Hívást), amely sürgősségi helyzetekben nyújthat segítséget, valamint a beépített AIS-kompatibilitást, amely lehetővé teszi a közeli hajók követését vagy az ütközések elkerülését.

AIS (Automated Identification System) automatizált azonosítási rendszer további szintre emeli a hajós navigációt. Ezek a rendszerek lehetővé teszik, hogy láthasd más AIS-sel rendelkező hajók pontos helyzetét, sebességét és irányát, így minimalizálva az ütközések veszélyét akár rossz látási viszonyok között is, és növelve a navigáció hatékonyságát. A legmodernebb AIS készülékek interaktív funkciókkal is rendelkeznek, például akár valós idejű adatok megjelenítésére is képesek. Ha szeretnél még többet megtudni az AIS rendszerekről, kattints ide és olvasd el blogbejegyzésünket is!

Rendezés:

Garmin AIS™ 800

479.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02087-00

Garmin VHF 115I

191.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02096-01