Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Felhúzócsat, snapsekli, J-sekli

Ebben a kategóriában megtalálod a Tylaska márka snapseklijeit és J-seklijeit, illetve a Seldén snapsekliket is. Az egyéb seklijeinket és a Seldén snapseklik részleteit keresd a Sekli kategóriában.

 

A Tylaska snapseklik egytől-egyig aprólékosan megtervezett szerelvények. A precíziós tervezésű, Egyesült Államokban gyártott termékek katonai szabványok szerint készülnek. A különleges rozsdamentes acél konstrukció (Aerospace grade 17-4PH) a Tylaska snapseklik számára a legkiválóbb szilárdság-tömeg arányt nyújtja.  A szabadalmaztatott kioldómechanizmus lehetővé teszi a snapseklik könnyű nyitását még hatalmas terhelés esetén is.

A precíziós tervezés, prémium minőségű alapanyagok, a percíz összeszerelés és a folyamatos tesztelés eredményeként a Tylaska snapseklik a legjobb teljesítményt és az időtálló tartósságot biztosítják minden hajós számára. 

Kínálatunkban a T5, T8, T12, T16 Trigger Snap Shackle-k standard változatait és a J-Lock Shackle-k két típusát, a J8 és J12 méreteket találod meg, de ha bármilyen más Tylaska terméket szeretnél vásárolni, jelezd nekünk az info@naviter.hu e-mail címen és mi beszerezzük Neked!

 

Rendezés: