Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink
QUATIX 7 SAPPHIRE EDITION
359.990 Ft (283.457 Ft + ÁFA)

QUATIX 7 SAPPHIRE EDITION

359.990 Ft (283.457 Ft + ÁFA)
Gyártó: Garmin

PARADICSOM A VÍZEN ÉS AZON TÚL

A QUATIX 7 SAPPHIRE EDITION GPS-es multisport okosórával minden olyan funkciót megkapsz a hajón, amire szükséged van és amiről eddig csak álmodtál.

Cikkszám: GAR010-02582-61

Leírás

Garmin QUATIX 7 SAPPHIRE EDITION:

- A töltő csak felesleges plusz súly. Menj nélküle akár 16 napig okosóra funkcióban. A beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátor, akár 16 napos okosórás üzemidőt biztosít, vagy 42 órányit GPS használat mellett (60 nap energiatakarékos beállítás mellett).

- A Quatix 7 a válasz, ha a hajódon is kapcsolatban akarsz maradni. A masszív, de kifinomult dizájnú óra nagy, 33 mm képátlójú AMOLED kijelzővel, DLC bevonattal, karcálló zafírkristály óraüveggel rendelkezik. Vízállósági besorolása 10 ATM, ami akár 100 métert jelent.

- Érintsd vagy nyomd - ez rajtad múlik. Használd a hagyományos nyomógombot, vagy az új érintőképernyős felületet. A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és egyéb funkciók gyors elérése érdekében.

- Bármerre is járhatsz, eligazítanak a partmenti- és a szárazföldi térképek.

- Közvetlen napsütésben is jól látható AMOLED kijelző.

- A hálózaton kívüli vagy akár a helyi pontokon a szöveges üzenetek és az intelligens értesítések meg fognak találni.

ÁTFOGÓ KAPCSOLAT

A quatix 7 - Sapphire Edition a kompatibilis Garmin chartplotterekkel és a kulcsfontosságú MFD-funkciók távirányítójával csatlakozik, beleértve a térképnagyítást, az elrendezési parancsikont, a Fusion multimédiát, az autopilotot és még sok mást.

AUTOPILOT VEZÉRLÉS

Még akkor is irányíthatod a hajót, ha nem te vagy a kormánynál. Hozzáférhetsz az autopilot alkalmazáshoz az irányváltáshoz, a kormányzáshoz és a GPS-útvonal követéséhez.

FUSION-LINK HANGRENDSZER

Vezéreld beépített szórakoztató elektronikai eszközeidet órádról a beépített Fusion-Link Lite alkalmazásról.

ADATKÖZVETÍTÉS

Tekintsd meg az adatokat – beleértve a vízmélységet, a motor fordulatszámát, a szelet, az egyéni adatokat és még sok mást – közvetlenül a csuklódon, amikor csatlakoztatod a quatix-et a hajóval kompatibilis eszközökhöz.

FIGYELMEZTETÉSEK ÉS RIASZTÁSOK

A vízen való jobb helyzetfelismerés érdekében a quatix 7 - Sapphire Edition figyelmeztet a küszöbön álló apály-dagály változásokra és a horgonyellenállásra.

ÚTPONTJELÖLÉS

Nem kell visszatérned a kormányhoz, hogy megjelöld az egyes fogások helyét. Használd órád chartplotter útvonalpontok elhelyezésére a hajó bármely pontjáról.

GARMIN SAILASSIST FUNKCIÓK

Ha vitorlásázásról van szó, ne csak időzítsd az indulást - lásd is! Hozz létre egy virtuális rajtvonalat a tökéletes starthoz. Ezen kívül használd a csapásváltás-asszisztenst, hogy lásd ejteni vagy élesedni kell a hajóval.

BLUECHART G3 TÉRKÉPEK

A qquatix 7 - Sapphire Edition támogatja a prémium partmenti térképeket, amelyek integrált Navionics adatokat tartalmaznak.

TOPOACTIVE TÉRKÉPEK

Tölts le TopoActive térképeket a világ minden területéről, így bármerre kalandozhatsz. A beépített Wi-Fi kapcsolaton keresztül számítógép nélkül frissítheted vagy tölthetsz le új területeket.

GOLFPÁLYÁK

Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

SÍTÉRKÉPEK

Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Több műholdrendszer támogatásával (GPS, GLONASS és Galileo) jobb a helymeghatározás, mint csak a GPS használatával.

ABC ÉRZÉKELŐK

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

BEÉPÍTETT SPORT ALKALMAZÁSOK

Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK

A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.

TELJESÍTMÉNY ADATOK

Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 ma-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

REGENERÁLÓDÁSI TANÁCSADÓ

Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő figyeli, mennyire intenzívek a tevékenységeid. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE

Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

GARMIN PAY ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatást használata esetén.

ZENEI ALKALMAZÁSOK

Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.

CONNECT IQ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

Ne tévesszen meg a használati útmutató címe, a quatix 7 sorozatra a fenix7 sorozat felhasználói kézikönyve vonatkozik a Quatix hajós funkciók dokumentummal kiegészítve, melyet a felhasználói kézikönyv után találsz itt:

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.