Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Trolling motor

A trolling motor egy elektromos motor, amit kifejezetten hajókon használnak, főként kisebb horgászhajókon. Míg a hajó fő motorja általában nagyobb benzines motor, a trolling motor általában elektromos, és a hajó orrára vagy farára van felszerelve. A trolling módszer során a hajó lassan halad a vízen, hogy vonzza a halakat.

A horgászok körében népszerűek a trolling motorok, mert csendesek és pontosan vezérelhetők, lehetővé téve a horgászok számára, hogy csendben haladjanak a vízen anélkül, hogy zavarnák a halakat. Ezeket a motorokat kézivel vezérelhető kormánnyal vagy lábbal működtethető pedállal irányíthatják, és néhány modell akár olyan fejlett funkciókkal is rendelkezhet, mint a GPS vezérlésű navigáció vagy vezeték nélküli távirányítók.

Ezeket a motorokat általában újratölthető akkumulátorokkal üzemeltetik, és a tolóerőjük (fontban mérve) határozza meg a teljesítményüket és a hajó mozgását a vízen. A trolling motorok különösen hasznosak olyan helyzetekben, ahol a sikeres horgászathoz csendes és lassú megközelítés szükséges.

Rendezés: