Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Chartplotter

A chartplotter egy olyan elektronikus navigációs rendszer, amely egyesíti a GPS-vevőt az elektronikus térképek megjelenítésének képességével, lehetővé téve a kapitány számára, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje hajója helyzetét és mozgását a környező fizikai környezethez képest, a víz felett és alatt egyaránt. De nem csak a térkép megjelenítésére alkalmas, multifunkcionális kijelzőként is működik, illetve útvonal tervezésre is alkalmas. A csúcsmodellek a horgászathoz praktikus szonár funkcióval rendelkeznek, képesek mutatni a szél, vízmélység, hőmérséklet és hajó adatokat, képesek az adott útvonalak megjegyzésére, kompatibilisek a zenelejátszó rendszerrel és még sorolhatnánk...

A chartplotter pontosan meghatározza a hajó helyét, és a GPS adatok alapján kiszámítja a hajó sebességét és irányát, valamint meg tudja határozni az úti célig fennmaradt időt. Valós időben jeleníti meg ezeket az adatokat és folyamatosan frissíti őket az aktuális környezethez igazodva.

Mára szinte elengedhetetlen navigációs eszközzé vált a komolyabb hajókon, könnyen telepíthető és használható bármilyen típusú vízi járműben.

A Garmin chartplotterek kezelése végtelenül egyszerű. Csak kapcsold be, és kövesd az egyszerű menüt. Egy szempillantás az útvonal gyors és egyszerű megtervezése és az irány meghatározása. A legtöbb Garmin ECHOMAP és GPSMAP térképplotter beépített szonár funkcióval is elérhető. Ezek közé tartozik a fejlett CHIRP hagyományos szonár, valamint a Garmin ClearVü és SideVü pásztázó szonár, amely a legtisztább szkennerképet nyújtja a vízen.

Rendezés:

GPSMAP 723XSV chartplotter

535.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02365-02

GPSMAP 923XSV chartplotter

760.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02366-02

GPSMAP 1223XSV chartplotter

1.385.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02367-02

GPSMAP 8410XSV chartplotter

1.338.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02091-02

GPSMAP 8412XSV chartplotter

1.963.900 Ft
Gyártó: Garmin
Cikkszám: GAR010-02092-02

A Garmin chartplotterei olyan navigációs eszközök, melyek a hajózás során segítenek meghatározni az aktuális pozíciót és navigálni a vízen. A chartplotterek tartalmaznak térképadatokat, amelyek segítségével megjeleníthetőek a víz alatti akadályok, a partvonal és más fontos navigációs információk. A Garmin chartplotterek további funkciókat is kínálnak, például a halradar adatok megjelenítését, a víz hőmérsékletének mérését, a meteorológiai adatok követését, a hajó sebességének és irányának kijelzését, valamint a kikötői adatokat. A chartplottereket többféle kijelzőmérettel és konfigurációval lehet megvásárolni, és számos Garmin eszközzel és alkalmazással is kompatibilisek.