Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Hűtőbox

Utazz messzebb, maradj tovább és szerezz még több élményt a DOMETIC CFX3 széria termékeivel!

Egy nagy teljesítményű hűtőládában még többet vihetsz magaddal a kedvenc ételeidből és italaidból, bárhová is mész. A DOMETIC hűtőboxok robusztus kialakításának köszönhetően, kiválóan alkalmasak kültéri használatra is, miközben a kényelmes mobilalkalmazás a kezedbe adja a Dometic CFX3 hűtőládád szabályozását.

A Dometic CXF3 jóvoltából szabadtéri élményeidet úgy szervezheted, ahogy eddig soha. A CFX3 lehetőséget kínál arra, hogy változtass a gondolkodásmódodon és saját kényelmedet helyezd az első helyre. Úton vagy terepen, eldugott helyeken vagy az otthoni kertben, szokásos és szokatlan kalandozások során.

Maximális hatékonyság és kapacitás
Belső kialakításnak köszönhetően elképesztő mennyiségű ételt italt tárolhatsz a Dometic CFX3 hűtőládákban. A CFX3 sorozat nem rendelkezik külön tejtermék rekesszel, így több hely marad a kedvenc élelmiszereidnek. Kedved szerint rendezheted be a teret a kivehető elválasztórácsok segítségével, és élvezheted a hideg levegő egyenletesebb elosztását is az elpárologtatónak köszönhetően, amely a készülékek belső falán kapott helyet.

Kényelmes CFX3 alkalmazás - hőmérséklet-szabályozás és teljesítménymonitorozás a CFX3 alkalmazással
Kövesd nyomon a hűtőláda áramfogyasztását, bármerre is jársz! A CFX3 alkalmazás a csatlakoztathatóság és a vezérlés teljesen új szintjét kínálja. Ingyenesen letöltheted az alkalmazást az App Store-ból és a Google Play Store-ból, és okostelefonodon keresztül kapcsolódhatsz az elektromos hűtőládádhoz. Távolról is felügyelheted hűtőbox hőmérsékletét, akár az autód első üléséről, akár egy utazással töltött, kimerítő nap végén, az ágyadból. Felhasználóbarát felületének köszönhetően most minden eddiginél egyszerűbben nyomon követheted a CFX3 hűtési állapotát. Ha véletlenül nyitva felejtenéd a CFX3 fedelét, az alkalmazás egy értesítést küld, hogy zárd be. Amikor a hűtőláda működik, az alkalmazás részletes feljegyzéseket készít a hőmérsékletről és a teljesítményfelvételről, hogy tisztában legyél hűtőboxod nyújtotta lehetőségekkel a következő utazásakor is.

Digitális kijelző a hűtőláda egyszerű kezeléséhez
A CFX3 sorozat könnyen leolvasható, nagyfelbontású színes kijelzőpanelt kapott, amely megjeleníti a hűtőláda hőmérsékletét és állapotát. Több védelmi rendszer is található beépítve a kijelzőbe, többek között karcálló fedél és IP64 érintésvédelmi osztályú, por- és cseppálló ház, így magabiztosan utazhat bárhová. A továbbfejlesztett USB-port most a kijelzőpanelen található, a hordozható készülékek gyorsabb és ergonomikusabb töltéséhez. Az intuitív felhasználói felület színes ábrákkal jeleníti meg a feszültséget, a Bluetooth/WiFi-kapcsolat állapotát és a hőmérsékletet. A hűtőláda működési beállításai egyetlen gombnyomásra módosíthatók az egyszerű menüből.

Rugalmas áramellátási lehetőségek
Üzemeltethető egyen- és váltóáramról is.

Robusztus kialakítás

Védőkeretek óvják a készüléket a sérülésektől.

Hatékony áramfogyasztás
Optimalizált VMSO3 kompresszoros hűtőtechnológia.

Felhasználóbarát kezelőfelület
A stílusos, magasfényű TFT LCD felhasználói kezelőfelület kijelzi a működési állapotot.

Könnyen hordozható
Erős alumíniumötvözet hordozófogantyúkkal rendelkezik.

Évek innovációja a tökéletes hűtésért
A Dometic CFX3 készülékkel úgy szervezheted a szabadtéri kalandokat, ahogy eddig még soha. A VMSO3 típusú, változtatható fordulatszámú, optimalizált szoftverrel működő, piacvezető kompresszor kiváló hűtést és hatékony áramfogyasztást biztosít. A CFX3 tartós védőkerettel rendelkezik, amely megóvja a hűtőláda széleit, így ideálisan használható a legrázósabb utakon is. Erős, rugós alumíniumfogantyúinak köszönhetően könnyen felemelhető és hordozható. Állítsd be a CFX3 TFT kijelzőjén a kívánt hőmérsékletet, és pakold meg a ládát kedvenc élelmiszereiddel. Töltsd le a CFX3 alkalmazást és hajózz vagy túrázgass gondtalanul. Miután a CFX3 hűtőt csatlakoztattad a telefonodhoz, beállíthatod az ideális hőfokot, valamint lehívhatod a részletes energiafogyasztási és hőmérsékleti előzményeket.

Tartozékválasztékunk is rendelkezésedre áll, hogy a legtöbbet hozhasd ki a hűtőládádból, például egy tartós szigetelő- és védőhuzat segítségével.

 

Rendezés: