Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink
Termék címkék:
garmin radar
GMR 18HD+ radar
679.900 Ft (535.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GMR 18HD+ radar

679.900 Ft (535.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Gyártó: Garmin

A Garmin GMR18 HD+ radarantenna kompakt méretének köszönhetően ideális olyan hajókon, ahol a radarantennának korlátozott a helye. A 4 kW-os adóteljesítménye biztosítja a tiszta jelek adását és vételét minden tartományban, megkönnyítve a radar visszhangok értelmezését, növelve a helyzetfelismerést, különösen rossz látási viszonyok között.

Cikkszám: GAR010-01719-00

Leírás

A Garmin GMR18 HD+ radarantenna kompakt méretének köszönhetően ideális olyan hajókon, ahol a radarantennának korlátozott a helye. A 4 kW-os adóteljesítménye biztosítja a tiszta jelek adását és vételét minden tartományban, megkönnyítve a radar visszhangok értelmezését, növelve a helyzetfelismerést, különösen rossz látási viszonyok között. A fogadott radar-visszhangok úgynevezett radar overlay-ként a Garmin chartplotter térképére helyezhetők. A sima és rázkódásmentes radar overlay-hez egy opcionális irányérzékelő, például a 9-tengelyes irányérzékelő (cikkszám: 81775) vagy egy irányérzékelővel ellátott autopilot rendszer használata szükséges. Továbbá a Garmin GMR18 HD+ egy kompatibilis irányszenzorral és egy multifunkciós kijelzővel kombinálva további funkciókat támogat, mint például a MARPA (Mini-Automated-Radar-Plotting-Aid) célkövetés.

A visszhangok dinamikus automatikus felerősítésének köszönhetően a radarkép az aktuális környezethez igazodik, így minden körülmények között optimális teljesítményt biztosít. Ezenkívül a dinamikus tengerszintű szűrő az aktuális tengeri viszonyoktól függően módosítja a tengeri zavarokat. A Garmin térképplottereken való tiszta megjelenítést a GMR18 HD+ 8 bites True Color felbontása biztosítja. A maximális hatótávolság 36 tengeri mérföld, a minimális hatótávolság jó 20 méter, a fordulatszám pedig 24 ford/perc.

Jellemzők:

18 hüvelykes radarradar 4 kW teljesítményű radarkupolával aerodinamikus kialakításban

A 4 kW-os átviteli teljesítmény lehetővé teszi a GMR18 HD+ számára, hogy minden tartományban tiszta jeleket szolgáltasson

A dinamikus automatikus erősítés automatikusan alkalmazkodik a környezethez, hogy minden körülmények között optimális teljesítményt nyújtson

A dinamikus tengerszintű szűrő automatikusan alkalmazkodik a változó tengeri körülményekhez

A radarképet a térképplotter térképlapjára szuperponálva jeleníti meg (a legjobb eredmény eléréséhez autopilóta vagy irányérzékelő ajánlott)

Paraméterek

Típus radom
Feszültség 11-35 V
Tipikus energiafogyasztás 30 W
Maximális energiafogyasztás 48 W
Átviteli teljesítmény 4 kW
Forgási sebesség 24 fordulat/perc
Gerendaszélesség vízszintes:5,2 °, függőleges:25 °
Minimális terület 20 m
Maximális terület 36 nm
Radarfelület-támogatás igen
Követés MARPA-n keresztül Választható (irányérzékelő szükséges)
Nagy felbontás igen
Védelmi zóna riasztás igen
Vízállóság IPX7
Méretek (Øxmagasság) 508 x 248 mm
Súly 7,7 kg
Szállítási tartalom
GMR 18 HD + radom antenna
Szerelőkészlet
Tápkábel (15 m)
Hálózati kábel (15 m)
Telepítési útmutató
Szerelési sablon

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.