Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Marine Business - Welcome

A vitorlás hajókon és jachtokon általában olyan szőnyegeket érdemes használni, amelyek ellenállnak a nedvességnek, könnyen tisztíthatóak és tartósak. A WELCOME kollekcióban pontosan ilyen szőnyegeket találsz, különféle színekben, mintákkal és alakban. 

Mutatjuk, hogy mik egy jó hajós szőnyeg legjobb tulajdonságai:

- nedvességállóság: fontos, hogy a hajószőnyeg ellenálljon a nedvességnek és ne szívja magába a vizet. Ezt a tulajdonságot a szintetikus anyagok, például poliamid vagy gumi biztosítják.

- egyszerű tisztíthatóság: mivel a hajókon könnyen előfordulhatnak foltok és szennyeződések, a jó hajószőnyegnek könnyen tisztíthatónak kell lennie. Szőnyegeink nagy része mosógépben mosható.

- UV-állóság: a balatoni és tengeri környezetben a napfény és UV-sugárzás hatására a színek könnyen fakulhatnak. Az UV-álló anyagokból készült szőnyegek hosszabb ideig megőrzik élénk színüket.

- csúszásmentesség: fontos, hogy a hajószőnyeg mindig stabilan a helyén maradjon, és ne csússzon el a fedélzeten. A csúszásmentes hátsó borítás segít ebben.

- tartósság: ellenállónak és tartósnak kell lennie, mivel a vizes körülmények és a relatív kis helyen lévő nagyobb igénybevételek próbára teszik.

Ha érdekel nézd meg kádkilépőinket és egyéb szőnyegeinket is!

Rendezés: