Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Marine Business - Thalassa

A THALASSA kollekció vízálló tárolói igazi "ocean pack" darabok. A sorozatban többféle méretű és fazonú, vízálló táska, hátizsák, sporttáska, kozmetikai táska és irattartó tok található.

A táskák és tokok kétféle színvilágban érhetőek el, egy igazi "tengerészes" kék-piros-fehér kombinációban és egy modernebb, vagányabb fekete-sárga kombinációban.

Minden táska vízálló és erős, 500D Tarpaulin PVC - 0,5 mm vastag anyagból készült. Ragasztott cipzárral rendelkezik, teljesen vízálló, akárcsak a varratok, így a fröccsenő víz ellen teljes mértékben véd, rövid ideig a víz alatt is védelmet nyújt.

Ha betartod tippjeinket, biztos, hogy semmi nem lesz vizes ezekben a táskákban:

- ha a mobilodat, tabletedet vagy más elektronikai eszközödet szeretnéd extra vízhatlan helyen tudni, azt ajánljuk, hogy helyezd őket valamelyik irattartónkba, majd azt tedd bele az egyik nagyobb méretű táskánkba.

- az "ocean pack" típusú táskáinkat úgy használd, hogy bezárás előtt legalább három hajtást csinálj a tetején és hagyj benne egy kis levegőt annak érdekében hogy lebeghessen a víz tetején ha beleesik.

A nagyobb táskák dupla fogantyúval és zárrendszerrel rendelkeznek, a pántok pedig megerősítettek és párnázottak a nagyobb kényelem érdekében.

A kisebb vízálló tokokban, nem csak kozmetikumokat és dokumentumokat tarthatsz, tökéletesek kulcsok, mobiltelefonok és napszemüvegek tárolására is.
 

Rendezés: