Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Marine Business - Teak

Ebben a kategóriában a spanyol Marine Business cég teakfa bútorait találod. A teakfa egy trópusi fafajta, melyet kiváló tulajdonságai miatt előszeretettel használnak hajók bútorzatához. Megmutatjuk, hogy melyek ezek:

Erős, tartós, ellenáll a víznek: a teakfa olyan természetes olajokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően ellenáll a nedvességnek. Ezáltal a teakfából készült bútorok ellenállóbbak a nedvesség és az időjárás viszontagságaival szemben, mint más fafajták, ami egy hajón nagy előnyt jelent. Mindezek mellett rendkívül erős és tartós. Kevésbé hajlamos a repedezésre és a deformálódásra. A speciális lakkal kezelt teakfa, a fa alapanyagok közül a legellenállóbb az UV sugárzással és a (sós) vízzel szemben.

Kellemes környezetet teremt: a teakfa kezeletlen formában is egy szép színű, sárgásbarna fa, amely idővel barnásabbra sötétedik és színe később akár gyönyörű ezüstös szürkévé válhat. Mindenképpen hozzájárul a hajó külső és belső terének esztétikai értékéhez.

Alacsony a karbantartási igénye: a teakfa könnyen karbantartható, és általában nem igényel túl sok gondoskodást. Idővel a fa természetes öregedési folyamata csak növeli a bútorok karakterét. Elegendő évente egyszer kezelni. Mi azt ajánljuk, hogy az éves olajozást kendővel és több rétegben végezd. A rétegek között hagyj elegendő időt, kb. egy napot, hogy a fa felszívhassa az olajat. Az olaj behatol a fába, és még ellenállóbbá teszi a szennyeződésekkel és a nedvességgel szemben.

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik: ami hidegebb és melegebb időjárási körülmények között is nagy előnyt jelent.

Minden termék kézzel készült, a piacon elérhető legmagasabb (A) minősítésű teakfa felhasználásával. A felhasznált teakfa felelős erdőgazdálkodásból származik! Minden termék összecsukható, így segít Téged a legjobb helykihasználásban.

A teakfa bútorok nem csak vitorlás hajóra, elektromos yachtra de nyaralóba, medence, jacuzzi mellé is tökéletesek!

 

 

Rendezés: