Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Marine Business - Elastic

A hajón lévő hálókabinban használt lepedők kiválasztásakor fontos szempontok a kényelem, a praktikum és a strapabíróság. Itt van néhány tipp, hogy hogyan válassz jó lepedőket a hajózáshoz:

  1. Méret: ellenőrizd a hálókabinban lévő matrac méretét, és válassz olyan lepedőt, amely megfelel ennek. A hajókabinokban lévő ágyak általában kisebbek lehetnek, mint a szokásos ágyak, tehát azt ajánljuk, hogy pontos méretekkel felszerelkezve válassz lepedőt.

  2. Anyag: a magas pamuttartalmú anyagkeverékek könnyűek és légáteresztőek, így ezekben még kényelmeseb az alvás.

  3. Szín: az egyszínű lepedők a harmonikus belső tér kialakítása tekintetében talán praktikusabbak lehetnek, kínálatunkban bézs, fehér és kék színeket találsz.

  4. Rugalmas szegély: olyan lepedőt válassz, amelynek rugalmas szegélye van, mivel ez segít abban, hogy a lepedő jól tartson a matracon, még a mozgalmasabb vízi körülmények között is.

  5. Könnyen mosható és szárítható: mivel hajózáskor gyakran korlátozott lehet a mosási lehetőség, olyan lepedőket érdemes választani, amelyek speciális mosási igény nélkül tisztíthatóak és száríthatóak.

  6. Kis helyigény: általában a hajók kabinja korlátozott helyet biztosít a tárolásra, így érdemes olyan lepedőket választani, amelyek könnyen összehajthatók és kevés helyet foglalnak, a mi termékeink pont ilyenek!

Gyere nézd meg és válassz!

Rendezés: