Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink
Ajándékutalvány - 100 000
100.000 Ft (78.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ajándékutalvány - 100 000

100.000 Ft (78.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ajándékot keresel, de éppen nincs ötleted? Egyszerűen csak szeretnél biztosra menni? Válaszd ajándékutalványunkat, amivel garantáltan örömet szerzel a vitorlázás szerelmeseinek!

Bármilyen alkalomról legyen szó nálunk mindenki talál magának valamit... Minden alkalomra tökéletes meglepetés!

Cikkszám: AJ100000

Leírás

Az utolsó pillanatban keresel ajándékokat? Vásárolj elektronikus ajándékutalványt!

- Szeretteid és üzletei partnereid maguk választhatják ki azt, aminek igazán örülnek...

- Webshopunkban mindenki tud választani, mert a klasszikus hajózási termékek mellett boat style kategóriában is otthon vagyunk...

- Az elektronikus utalványt megrendelést követően e-mail-ben küldjük el Neked. 

 

Ajándékutalvány - naviter.hu:

Ajándékutalványunk elérhető 5.000, 10.000, 25.000 és 100.000 Ft-os tételekben. Egy vásárlás alkalmával a választott ajándékutalványok értéke összeadódik és egy darab ajándékutalvány kerül kiállításra.

Ezt követően az utalvány csak egy megrendelésre érvényesíthető. Értéke több vásárlásra nem osztható el. A megajándékozott megadja az ajándékutalvány kuponkódját a kosarában, és annak értéke levonásra kerül a végösszegből.

Az ajándékutalvány felhasználható a naviter.hu oldalon, a vásárlástól számított 1 éven belül. Készpénzre nem váltható, egyéb kuponnal nem vonható össze, értékéből készpénz nem adható vissza. Az utalvány kiállítója a Naviter Kft.

Szeretnél több ajándékutalványt vásárolni? Kérünk, hogy e-mailben (info@naviter.hu) küldd el nekünk a vásárolni kívánt ajándékutalványokra vonatkozó paramétereket és mi teljesítjük kívánságodat.

FIGYELEM! EGY VÁSÁRLÁS ALKALMÁVAL CSAK EGY DARAB AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁLTHATÓ BE, TEHÁT HA EGYEDI ÖSSZEGŰ UTALVÁNYT SZERETNÉL VÁSÁROLNI JELEZD NEKÜNK ÉS A KÉRÉSED ALAPJÁN ÁLLÍTJUK BE AZ UTALVÁNNYAL FELHASZNÁLHATÓ ÖSSZEGET!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.